Основните ми опоненти в кампанията преди местния вот са популизмът,

...
Основните ми опоненти в кампанията преди местния вот са популизмът,
Коментари Харесай

Фандъкова: Основните ми опоненти в кампанията преди вота са популизмът, лъжите и манипулациите

„ Основните ми съперници в акцията преди локалния избор са популизмът, лъжите и операциите. Те към този момент започнаха, въпреки че акцията към момента не е ”. Това съобщи пред актуалният кмет и претендент за четвърти мандат като градоначалник на София Йорданка Фандъкова.

Тя отхвърли изказванията на Мая Манолова за това, че значими публични поръчки се отварят тъкмо преди изборите и акцентира, че те ще приключат след вота на 27 октомври.

„ Ценовите предложения не са отворени на 9 септември, както твърди Манолова. Това ще се случи най-рано през ноември ”, безапелационна бе Фандъкова и съобщи, че постоянно е защитавала съществено всеки един план, който общината е осъществила.

Кметицата призна, че за 10-те години на поста е допускала и неточности. Като образец тя уточни обстоятелството, че се е предоверила на изпълнителите на реконструкцията на ул. „ Граф Игнатиев ” и е повярвала, че планът може да се извърши за два пъти по-кратък период от заложения в контракта.

„ Обявихме това и хората имаха упования. Но е реалност, че сега улицата наподобява доста по-добре от преди ”, съобщи Фандъкова.-->

Тя сподели още, че до няколко седмици ще стартира разширението на Южната дъга от Автомагистрала „ Тракия ” до квартал „ Младост ”. Продължава и построяването на метрото. „ То понижава трафика с 20% в регионите, през които минава ”, сподели още столичният кмет.

На въпрос чия поддръжка ще търси при възможен балотаж на идния локален избор, Фандъкова съобщи, че ще разчита на „ всички хора, които желаят смяната да продължи с още по-ускорени темпове ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР