Основните играчи се опасяват от появата на подобно устройствоEscobar Fold

...
Основните играчи се опасяват от появата на подобно устройствоEscobar Fold
Коментари Харесай

Не допуснаха смартфона Escobar Fold 1 на CES 2020

Основните играчи се притесняват от появяването на сходно устройство

Escobar Fold 1 наподобява е опасност за статуквото на смарт телефон пазара
(снимка: Escobar Inc.)

Разгаря ли се „ кокаинов ” скандал в бизнеса със смарт телефони ? Моделът Escobar Fold 1 на компания, ръководена от брата на Пабло Ескобар, не бе позволен до присъединяване на ревюто CES 2020 в Лас Вегас.

Преди месец Роберто Ескобар, брат на известния колумбийски наркобос Пабло Ескобар, показа сгъваемия смарт телефон Escobar Fold 1. Организаторите на CES обаче не позволиха този модел на международното ревю.

Според основния изпълнителен шеф на Escobar Inc., главните играчи на пазара за смарт телефони се притесняват от появяването на сходно устройство, съобщи Gizchina. От кореспонденция сред Асоциацията за потребителски технологии (CTA) и Роберто Ескобар излиза наяве, че наличието на Escobar Fold 1 и неговите основатели на ревюто не е „ добра концепция ”.

Escobar Fold 1 разполага с еластичен 7,8-инчов AMOLED екран 1920×1444 пиксела
(снимка: Escobar Inc.)

„ Samsung се опасява, че ще присъстваме на едно и също събитие един до друг, до момента в който представяме по-добър артикул на страхотна цена. Всъщност те употребяват силата си, с цел да ни заглушат. Но не помнят, че Пабло Ескобар е бил там доста преди тях и ще бъде там дълго след тях ”, разяснява водачът на Escobar Inc.

Рекламната акция на Escobar Fold 1 беше много провокативна – във видеоклиповете вземат участие дами по долни дрехи, да вземем за пример. Смартфонът е плануван за продажби на цена от 350 $.



Escobar Fold 1 разполага с еластичен 7,8-инчов AMOLED екран 1920×1444 пиксела, двойна камера 16MP+20MP, процесор Qualcomm Snapdragon 855, 6/8GB оперативна памет и 128/512GB сторидж, а батерията е с потенциал 4000 мАч.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР