Основни пътни артерии са блокирани от полицаи заради предстоящото пристигане

...
Основни пътни артерии са блокирани от полицаи заради предстоящото пристигане
Коментари Харесай

Ексклузивно в Петел: Варнеци са бесни! Тиквите за Хелоуин ги чакаме вече час Всичко е блокирано

Основни пътни артерии са блокирани от служители на реда поради идното идване на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, който ще се срещне с министър-председателя Бойко Борисов в резиденция „ Евксиноград “, заяви Moreto.net.

Варненци са гневни, защото стотици коли са принудени да чакат прекосяването на кортежа в разнообразни точки на града. Тапи има по пътя за „ Почивка “, Летището, Аксаково. Не е явен маршрутът, по който ще преминат държавните коли.

Читател на " Петел " ни прати фотография, на която се вижда голямо запушване от " Почивка " към " Евккиноград ", като по думите му колите не мърдат най-малко от час.

Нетаняху и Борисов ще проведат през днешния ден среща на четири очи. По време на диалозите ще бъдат разисквани двустранните връзки в области от съвместен интерес, като акцент ще бъде подложен върху интернационалните и районни тематики.

Българският министър-председател ще бъде хазаин на Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия на следващия ден в резиденция „ Евксиноград “, оповестяват от държавната пресслужба.

Премиерите Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президентът на Сърбия Александър Вучич ще обсъдят развиването на взаимните инфраструктурни планове в подтекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на районната непоклатимост, както и настоящи европейски въпроси.

По-късно водачите от формата ще проведат работен обяд, в който ще взе участие и министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху. Израелският министър председател е на работно посещаване в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР