Основни астро-аспекти през седмицата: На 18 септември Сатурн става отново

...
Основни астро-аспекти през седмицата: На 18 септември Сатурн става отново
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Основни астро-аспекти през седмицата:

На 18 септември Сатурн става още веднъж пряк
На 19 септември Марс е в тригон с Плутон
На 21 септември Юпитер е в квадрат с Нептун
На 22 септември Меркурий е в квадрат със Сатурн

Като цяло няма стресиращи аспекти и силата на седмицата е спокойна. Това е добър интервал за предприемачество, работа с екипи, с масите и публичните организации, за на практика задания и физическа интензивност. Дава благоприятни условия да се подхващат съответни, градивни стъпки в бизнеса, при решение на проблеми. Подходящо да промени и структурни промени във властта.

Последните дни на интервала ще е мъчно общуването и разбирателството с по-старши от вас – по възраст и сан. Възможни са проблеми с връзките и превоза. Неподходящо време за пътешестване и започване на просветителни курсове.

Луната през седмицата минава през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак.

Благоприятни дати за подкастряне – 17, 19, 20 септември

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти, не е добре да стартирате работа на ново място. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

16.09. 19:04 - 17.09. 13:32
19.09. 16:58 - 19.09. 23:59
22.09. 05:42 - 22.09. 07:51

Овен – Работата и ежедневните въпроси заемат централно място. Вниманието към детайлите е от значително значение тази седмица. Може да работите повече от нормалното. Мислите ви стават по-практични. Вие сте в добра позиция да постигнете прогрес в планове, които за вас значат доста. Плановете и тактиките са привлекателни и осъществяването на някои проучвания може да бъде удовлетворяващо. Значителен прогрес може да бъде реализиран, най-вече в случай че се концентрирате върху промяната или реорганизирането на работата си, а не да добавите повече към натовареността си. Може да работите върху възстановяване на репутацията си с триумф. Бъдете рационални в упованията си и търпеливи към себе си. Ако имате решение, което би трябвало да разрешите, превъзмогването на това затруднение може да бъде същинско облекчение. Жизненоважно е да балансирате живота си, като отделите повече време за духовни, както и за развлекателни действия.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17(до 13:30ч)

Телец – Тази седмица ще търсите ентусиазъм. Слънцето продължава да слага прожектора си върху вашия пети безоблачен дом. Това е миг, в който креативните действия и търсенето на наслаждение сграбчват огромна част от вашето внимание. Вашият фокус наподобява ще е напряко върху романтиката, удоволствието, заниманието и персоналния ви живот. Чувствата ви ще се раздвижат, пристрастеностите се разрастват. Желанията се появяват бързо. Намирате за естествено да притегляте внимание от близките. Често ще се окажете при верните условия. Бъдете отворени и подготвени да извършите нужните промени, само че избягвайте прекомерно прибързаните дейности. Изясняването на въпрос с другар може да е потребно и облекчаващо. Чувствате се по-страстно привързани към своите ползи, занимания, увлечения. Романтичните взаимоотношения могат да бъдат много стимулиращи.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни – 17(след 13:30ч), 18, 19

Близнаци – Слънцето продължава да осветява вашия безоблачен четвърти дом. Това е интервал на презареждане, да се свържете с най-съкровените си усеща, с корените си и да отделите повече време и сила за дома и фамилията си. Домашните и фамилните въпроси притеглят напълно вниманието ви. В тези области може да има някакво напрежение или напън, само че също по този начин динамика и решения на доста проблеми. С доста сила разполагаем в този момент, е време да се заемете с вътрешните работи. Въпреки това могат да зародят провокации. Бъдете търпеливи и се пробвайте да не жонглирате с прекалено много задания едновременно. Интимните връзки могат да бъдат прочувствено актуализирани. Ще имате шанс в връзките с противоположния пол.

Благоприятни дни –16, 17(до 13:30ч)
Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Слънцето продължава да акцентира третият ви безоблачен дом - време на годината, в което най-вероятно сте много заети. Вероятно ще намерите доста неща за извършване, а ползите ви са също доста! Общуването и контактите, късите пътувания, самообразованието ще са на фокуса на вашето внимание. Особено стимулирани сте да се учите, да поддържате връзка. Използван добре, това може да бъде интервал, в който можете да намерите решения на редица проблеми. Вие сте по-склонни да се гордеете с интелектуалните си достижения и способността си да осъществявате контакти. Любопитството ви води до разнородни прекарвания. Разпилявате се в доста разнообразни направления, а гъвкавостта ви оказва помощ да се адаптирате. Това е чудесно време да подобрите уменията си или да потърсите нови ползи. Сряда до неделя носи голям прилив на сила за реализиране на вашите цели и буйни стремежи. Тази ориентирана към задачата сила е интензивна, само че е добре да бъде контролирана.

Благоприятни дни – 17(след 13:30ч), 18, 19
Бъдете внимателни - 16, 17(до 13:30ч), 22

Лъв – Това е един извънреден интервал, в който да подобрите здравето или работната си среда, както и да положите повече старания, с цел да извършите живота си по-удобен на всички места. Слънцето от втори дом притегля вниманието ви към практическата страна на живота повече от нормално. Може би е най-добре да се концентрирайте върху основните благоприятни условия и планове. Добро време за паричните въпроси, без значение дали става въпрос за увеличение на приходите или понижаване на разноските. Вие сте в страхотна форма за финансови начинания и проекти. Важно е да избягвате да затваряте очите си върху проблематичните зони, защото виновността или неяснотата могат да ви завлекат надолу и да доведат до пропилени благоприятни условия. Ако откриете, че нямате всички запаси или поддръжка, които сте планували, имайте за цел да дисциплинирате повече себе си.

Благоприятни дни –16, 17(до 13:30ч), 20, 21
Бъдете внимателни – 17(след 13:30ч), 18, 19

Дева – Най-общо казано, нещата се развиват във ваша изгода. С Марс във вашия знак през целия месец вашата самостоятелност и независимост са изключително значими за вас. Някои от вас са склонни да подхващат огромна покупка. Отличен интервал за прогрес в персоналните проекти. Тригонът на Марс и Плутон ви прави да сте по-уверени, енергични и решителни, а вашето персонално наличие по-силно. Разпалва се увереността ви и внася по-агресивен метод към вашия свят. Не бъдете нетърпеливи и се пазете от неприятни преценки. Добре е да актуализирате външния си тип или да измененията презентацията си. Възможно е известно напрежение в връзките и фамилния живот и би трябвало да избягвате наклонността да се пробвате да угодите на прекалено много хора за ваша сметка. Вие сте извънредно сантиментални и елементарно се влюбвате. Това е подобаващ миг за медитация и други духовни действия, защото имате духовна отбрана.

Благоприятни дни –17(след 13:30ч), 18, 19, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Везни –Първите дни на седмицата ще са тихи и спокойни, най-малко на повърхността по този начин наподобяват. От друга страна, положението на вашия вътрешен свят е изключително интензивно. Възможно е да изчезне ентусиазмът ви за избран план, може би тъй като се чувствате малко претрупани и ви липсва посока. Това значи единствено, че би трябвало да извършите дребна отмора от забързаното движение и сериозните погледи на другите или да намерите нови източници на ентусиазъм в плана. Слънцето продължава да хвърля своята светлина върху вашия дванадесети безоблачен дом. Това е моментът да се вслушате в интуицията си, да се вглъбите в себе си. Естествено може да отстъпите малко и да отделите повече време за себе си в този момент. Време на оттегляне от дейния живот и за регенерация. Помислете за привързаностите, които имате - към нещата, хората и обстановките - и помислете кои от тях ви влачат надолу.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17(до 13:30ч)

Скорпион – Слънцето продължава да осветява вашия безоблачен единадесети дом. По време на този цикъл вие засаждате потребни семена за бъдещето. По-стимулирани сте от всичко, което е нетрадиционно, а концепциите ви са истински и прогресивни. Това е време да следвате фантазиите и идеалите си и да засеете семената на желанията си. След като сте избрали курса на деяние, продължете с увереност, до момента в който постигнете задачите си. Работата ви може да претърпи няколко дребни промени, които изискват да сте по-адаптивни и гъвкави. Променливите настроения в събота и неделя може да затруднят отпущането ви и намирането на естетика във взаимоотношенията. Това нараснало напрежение може да ви накара да се почувствате неспокойни и несигурни.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни – 17(след 13:30ч), 18, 19

Стрелец – Бъдете гъвкави и приемайте всички промени като късмет за напредък и възстановяване. Слънцето продължава да слага прожектора си върху вашия безоблачен десети дом. Удовлетворението и реализацията идват от това, че давате най-хубавото от себе си, блестите като виновен и кадърен човек и допринасяте за света да стане по-добър и удобен. Може да имате късмет да получите самопризнание или хвалба за работата или положителния си темперамент в този момент. Избягвайте клопките на гордостта или арогантността, които стоят на пътя ви към триумфа. Препоръчва се да отделите внимание на здравето си, да вземете профилактични ограничения, макар, че ще се радвате на добър витален тонус. Трябва да помогнете на организма си да укрепи защитните си функционалности. Интегрирайте любовта по-добре в всекидневието си. Може да има непредвидени срещи с хора, които не сте виждали от дълго време.

Благоприятни дни – 16, 17(до 13:30ч)
Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Изключително перспективен и прелестен интервал за вас. Вие сте по-спонтанни. Може да се почувствате малко неспокойни. Това е отличен интервал да погледнете на живота от друга позиция - по-широка. Слънцето продължава да осветява вашия безоблачен девети дом в този момент. Това е цикъл, в който се стремите да разширите своите прекарвания и носи осъзнаване, без значение дали посредством философско мислене, обучение, пътувания или просто действия, които ви отдалечават от ежедневната ви рутина. Това е цикъл, в който търсите по-висш смисъл на живота си и нови прекарвания, които да ви отведат надалеч от тук, оттатък светските елементи от ежедневния живот. Всичко, което уголемява вашите прекарвания ви притегля в този момент. Приключенският дух продължава да ви превзема. Търсите нещо малко по-различно! Добре е да планирате почивка, в случай че е допустимо, или да оставите уикендите си свободни за нормалните действия или мини-бягства от светската суетност. Намерете краткотрайно различни източници на наслаждение и ентусиазъм, до момента в който не възвърнете инерцията си.

Благоприятни дни – 17(след 13:30ч), 18, 19
Бъдете внимателни - 16, 17(до 13:30ч), 22

Водолей –Финансите може да заслужават особено внимание. Чувствата ви са по-интензивни от нормално. Слънцето продължава да акцентира вашия безоблачен осми дом. Личните трансформации, персоналната мощ ви изпълват най-вече през този цикъл. Интимните въпроси са изключително значими за вас в този миг. Сега сте по-чувствителни към несъответствията във вашите взаимоотношения. Вниманието ви се насочва във вътрешността към вас, както и към задълбочаване на персоналните връзки на по-дълбоко равнище. Направете крачка обратно, фокусирайте се върху интимността с колегата си или просто се отдръпнете малко от забързания ритъм на живота. Дори къса отмора или смяна на ситуацията ще бъдат от изгода. Това е подобаващ миг за шерване на вашите дълбоки и съществени страсти с обичан човек.

Благоприятни дни – 16, 17(до 13:30ч), 20, 21
Бъдете внимателни – 17(след 13:30ч), 18, 19

Риби – Хармоничният тригон сред Марс и Плутон ви дава силата да вършиме позитивни промени. Бъдете отворени за всичко ново и не пропускайте благоприятни условия. Имате потребност от силите, общуването и поддръжката на други хора, а те също могат да търсят вашата поддръжка и другарство. Може да изпитате мощно привличане към някого или това може да е време за подсилване на съществуваща връзка. Слънцето продължава да слага прожектора върху вашия безоблачен седми дом - вашия партньорски бранш. Това може да бъде време на доста учене през огледалото на околните връзки. Дайте на колегата си тъкмо това, което бихте желали да получите вие в този момент. Венера ще ускори романтичността и половите ви импулси и ще ви разкрие мистериите на секса.

Благоприятни дни –17(след 13:30ч), 18, 19, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР