Основни аспекти. Меркурий в тригон с Плутон (до 21.05.) -

...
Основни аспекти. Меркурий в тригон с Плутон (до 21.05.) -
Коментари Харесай

Ден на лудата Луна

Основни аспекти.

Меркурий в тригон с Плутон (до 21.05.) - Добър интервал за изследване, следствие, откриване на секрети. Може да получите значима информация, необикновени оферти. Добро време за създаване на нови хрумвания, за търсене на изгубени предмети. Сега думите имат по-голямо влияние, в сравнение с различен път, само че и носят по-сериозни последици, тъй че внимавайте какво казвате, говорете по-малко, не разкривайте тайните си.

Венера в съвпад с Уран (до 21.05.) – Благоприятно време за хората с креативен специалности. Могат да зародят нови хрумвания, да се намерят истински креативен решения. В взаимозависимост от персоналния хороскоп е допустимо спиране на бизнес или персонални взаимоотношения. Ако желаете да запазите връзката, би трябвало да дадете на колегата повече независимост, да внесете нещо ново в връзките, да предприемете тактически промени. Ще има доста влюбвания от пръв взор или при необикновени условия.

Краткотрайни аспекти.

Луна в секстил със Сатурн (преди обяд) – продуктивно време за работа, хората се стремят да бъдат проведени, точни, да приключват започнатото. Благоприятно време да се приказва с публични лица, държавни чиновници и хора от по-старото потомство.

Луна в съпротива с Меркурий (след обяд) – Умът не работи вярно, мисленето е забавено, в някои случаи несъответстващо. Съвети: Препоръчително е да не се вземат решения, да се заобикалят контакти, връзка, да не се вземат решение значими въпроси. Занимавайте се с ежедневните неща.

Луната е в символ Скорпион до 04:22ч на 19 май.

Луната в Скорпион се назовава от някои астролози „ луда Луна”. Тя тласка човек към обезверение, към крайности, ускорява емоционалността, оцветена от незадоволеност, само че в това време изостря интуицията и детективските качества – умеенето да се разкриват секрети. Добър миг за креативен, интелектуален труд, който изисква доста възторг и сила. Не е добра концепция да се провеждат празненства по това време. Иначе е прелестно време да го прекарате в компания с другари. Не започвайте да изяснявате връзки - следствията могат да бъдат непредсказуеми.

Уязвими органи: гениталните органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, злобен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в региона на носа са противопоказни в същото време. Можете да лекувате ендокринната система (с изключение на простатната жлеза), гърлото, горните дихателни пътища.

Със сексът е по-добре да не се злоупотребява – натоварването е огромно. Бременните би трябвало доста да се пазят, с цел да не получат прибързано раждане или импровизиран аборт. Не яжте пикантна храна. Алкохолът е противопоказен.

Доминиращ 14 лунен ден до 20:17ч на 18 май (от 19:07ч на 17 май).

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Може да донесе със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 20:17ч от 18 май до 21:25ч на 19 май.

Днес е 29 безоблачен ден – В 29 безоблачен ден може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия. Ден на благите проявления и инициативи. Може да изберете нов път, да вършиме нови проекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР