Основната задача на новия наставник на Левски Георги Дерменджиев ще

...
Основната задача на новия наставник на Левски Георги Дерменджиев ще
Коментари Харесай

Дерменджиев: Знам какво означава "Левски", трябва да го върна към победите

Основната задача на новия ментор на " Левски " Георги Дерменджиев ще бъде да върне отбора към успехите с нападателен, комбинативен и настъпателен футбол.

Бившият треньор на " Лудогорец " отпътува още през днешния ден за лагера на " сините " в Кипър. Той заменя на поста Славиша Стоянович, който се разделя с клуба по взаимно единодушие.
Георги Дерменджиев е новият треньор на " Левски " Славиша Стоянович се насочва към Латвия
" Всичко стана доста бързо. Разбрахме се нощес с управлението на " Левски ". Ще имам цялостната поддръжка на управителните фактори на клуба. Не искам да върша някакви гръмки изявления и да давам обещания. Няма от какво да се тормозя, защото съм привикнал да работя напрегнат. Имам задоволително насъбран опит и си знам опциите. Трябва да се обединим, с цел да успеем. Първата ми цел е да върна " Левски " към успехите. Всички знаем какво съставлява " Левски ". Това е огромен тим с богата история. Искам да играем нападателен, комбинативен и настъпателен футбол. Не мога да приказвам за промени. Нека първо се срещна с наличните футболисти. Днес пътувам за Кипър, защото желанието ми е колкото се може по-бързо да стартира работа с тима. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни доста работа ", сподели Дерменджиев пред Sportal.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР