Основната задача на Европейския съюз е услужливо да доставя патрони“.

...
Основната задача на Европейския съюз е услужливо да доставя патрони“.
Коментари Харесай

Захарова: Основната задача на Европейския съюз е услужливо да доставя патрони

Основната задача на Европейския съюз е „ услужливо да доставя патрони “. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки думите на ръководителя на външнополитическата работа на Европейски Съюз Жозеп Борел за помощ за Украйна.

" За първи път представител на западни режими приказва толкоз намерено за същността на протичащото се. Не става дума за " обич към украинците ", които западняците на процедура са унищожили ", написа дипломатът в канала си в Telegram.

Помощта за Украйна, счита Захарова, се изяснява с желанието на Съединените щати да „ поддържат своята затихваща роля в международните каузи “. „ А задачата на Европейския съюз на сегашния стадий е съдействащо да доставя патрони. ”

По-рано Борел съобщи, че Европейски Съюз оказва поддръжка на Киев не от обич към украинците, а тъй като дава отговор на личните си ползи. Вашингтон, сподели той, също би трябвало да помогне на Киев, в случай че желае да остане „ световен състезател “. „ Не можем да позволим на Русия да завоюва тази война, в противоположен случай ползите на Съединените щати и Европа ще бъдат мощно накърнени. Това не е въпрос на благотворителност, не е въпрос на поддръжка на Украйна, тъй като ние обичаме украинския народ. в нашите лични ползи, а също и в ползите на Съединените щати като световен състезател, който би трябвало да се възприема като благонадежден сътрудник, гарантиращ сигурността на съдружниците, и по тази причина призовахме Съединените щати да открият и одобрят спомагателен бюджет “, акцентира той.

В същото време Борел сподели, че Европейски Съюз прави всичко допустимо да поддържа повече и по-бързо Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР