>Основната сграда на спортното съоръжение е построена през 1988 година

...
>Основната сграда на спортното съоръжение е построена през 1988 година
Коментари Харесай

Община Бургас иска да ремонтира спортна зала Нефтохимик“ по програма Красива България“

>
Основната постройка на спортното оборудване е издигната през 1988 година и е разграничена на две елементи. Едната е предопределена за художествена гимнастика, а втората - за волейбол и баскетбол.

Базата сега е в неприятно положение. Външната фасадна мазилка е мощно компрометирана. Помещенията имат потребност от обновяване, оборудването е остаряло и амортизирано, поради което е нужен повсеместен ремонт на постройката.

Обновяването ще се реализира в няколко направления. Старата хидроизолация на покрива ще бъде отстранена. Ще се укрепи металната структура, която е пропаднала в един сектор. След отстраняването на повредите ще се постави нова битумна хидроизолация в два пласта.

Вътрешните пространства, обслужващи залата за акробатика, също ще бъдат актуализирани. В тях ще се подменят старите дограми, порти и оборудването в санитарните възли.

За да се обезпечи налична хора с увреждания, ще бъде построена специфична солидна рампа. Община Бургас ще финансира половината от ремонтните действия на спортната зала, а останалата част ще бъде обезпечена по стратегия " Красива България ".

Обновяването на спортната зала ще обезпечи по-добри условия за подготовка на бургаските акробати, които през предходната година завоюваха златни медали от олимпиадата за младежи в Буенос Айрес - Аржентина.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР