Основната причина преподаватели да излязат с декларация, в която подкрепят

...
Основната причина преподаватели да излязат с декларация, в която подкрепят
Коментари Харесай

Доц. Христев: Управляващите целят да подронят легитимното право на протест

Основната причина преподаватели да излязат с декларация, в която поддържат митингите, е отстраняването със мощ на палатковия лагер на „ Орлов мост “, сподели в „ Тази неделя “ по бТВ доцент Христо Христев, който е учител в Юридическия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

Над 100 преподаватели от Алма матер, Нов Българския Университет и Университета по архитектура, строителство и геодезия, поддържат гражданското непокорство. В обща позиция те дефинираха държанието на ръководещата коалиция като „ безконтролно, надменно и рисково “.

„ Смятаме, че в развиването на митингите през миналите към този момент повече от 4 седмици, се следи една неприятна наклонност на целенасочени опити за делегитимиране, за компрометиране на митинга посредством потреблението на разнообразни начини от страна на ръководещите и близки до тях медии, анализатори, които целят да подронят основите на законното право на жителите да изразят своята позиция, в това число да я отстояват посредством някои по-остри, по-крайни форми на митинг “, разяснява доцент Христев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР