Основната причина Георги Самуилов да посети преди няколко вечери базата

...
Основната причина Георги Самуилов да посети преди няколко вечери базата
Коментари Харесай

Самуилов определи бюджета на Ботев, Белия може да се развихри на трансферния пазар

Основната причина Георги Самуилов да посети преди няколко вечери базата на Ботев (Пловдив) в Коматево е да осведоми спортно-техническото управление за рамките на новия бюджет на клуба, През идната година " жълто-черните " ще разполагат с към 200 000 лв. на месец, оповестява " PlovdivDerby ".

" Канарчетата " ще създадат опит да се разделят със скъпоплатените бразилци Диого Кампос и Густаво Афонсо. Вторият прави мощни мачове и пловдивчани ще се разделят с него единствено при оферта. Не по този начин стоят нещата с Диого, който през сегашния сезон е твърда запаса и доста рядко се появяваше на терена. Раздялата с двамата би освободила към 30 000 лв. за заплати в Ботев на месец. Това ще помогне на Николай Киров да притегли няколко футболисти на тяхно място.

Продажба на Тодор Неделев в чужбина пък би освободила още над 12 000 лв., които могат да бъдат употребявани. Заплатите на Серкан Юсеин и Йордан Минев, които напущат " канарчетата ", също с равняват на още близо 12 бона. Така пред Николай Киров може да се отвори опция да притегли футболисти за над 50 000 лв. на месец.

Според осведомени Ботев (Пловдив) от няколко месеца е вкаран в границите на новия бюджет, избран от Георги Самуилов. Приоритет пред управлението на двукратния първенец на България през 2019 година ще е стадион " Христо Ботев ", както към този момент на няколко пъти бе съобщавано.
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР