Основната причина да напусна ГЕРБ е, че не намирах ефективност

...
Основната причина да напусна ГЕРБ е, че не намирах ефективност
Коментари Харесай

Напусналата ГЕРБ Джема Грозданова: Необходими са предсрочни избори, за да дойде ново доверие

”Основната причина да напусна ГЕРБ е, че не намирах успеваемост в моята работа. Аз съм работила доста, главно в европейски и външнополитически проект. Работих председтелството на България на Съвета на Европейски Съюз да протече добре. В един миг видях, че това, което правя, към този момент няма смисъл. За мен Народното събрание няма задоволително доверие, с цел да взима законни решения и за считам, че са нужни предварителни избори, с цел да пристигна ново доверие ”.
Това сподели пред публицисти някогашният народен представител от ГЕРБ Джема Грозданова, която през днешния ден бе измежду учредителите на новата партия на Цветан Цветанов - " Републиканци за България ".

Присъединявам се към плана на Цветан Цветанов, тъй като считам, че ще бъде нещо ново и друг метод на работа. Няма по какъв начин да бъда член на ГЕРБ, откакто съм пристигнала да учредя нова партия, изясни още тя.

Новият фасон на работа ще е без експанзия и без проявление на предимство. Това за мен е доста значимо. Смятам, че можем да дадем разликата сред досегашните партии. Ще опитаме да дадем опция на всички, които имат предпочитание и визия за развиването на България. Това, което може да ни отличи от другите партии, е хората и метода на работа., уточни някогашната шефка на комисия в Народното събрание..

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР