Основната причина белият тишърт (с или без щампа) да присъства

...
Основната причина белият тишърт (с или без щампа) да присъства
Коментари Харесай

10 тоалета, които показват колко елегантно можете да носите сако с тениска

Основната причина белият тишърт (с или без щампа) да участва целогодишно в дрешника ни е точно лесното му съчетание с което и да е. И в случай че през зимата ни служеше за елегантно наслоение, то дните, в които можем да ги носим без връхна дреха, са все по-близо.

Изчистеният бял тишърт, да вземем за пример, незабавно придобива нов тип, в случай че прибавим дребен шал или няколко минималистични огърлици, а за какво и едно в макси размер, изключително в случай че блейзърът е в добре познатия сив туид или в някой от настоящите oversize модели в ярки. Големите обеци също биха били подобаващ аксесоар в този случай.

Но пък тениската е съвършен вид и за модерните този сезон цветни костюми, без значение дали е бяла, или в същия звук като сакото и панталона, като във втория случай получаваме един страховит монохромен.

Тениските с фини надписи или огромни и ярки щампи пък от своя страна освежават класическите и бихме споделили от време на време скучни блейзъри, изключително в случай че вместо дънки, сложим миди пола в принт или още веднъж да се постанова да бъдем в костюм. Съчетания, които могат да се носят и през работната седмица, и в почивните дни.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР