Основната посока, зададена от предходната седмица и кардиналната смяна на

...
Основната посока, зададена от предходната седмица и кардиналната смяна на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 март до 4 април

Основната посока, заложена от миналата седмица и съществената промяна на енергетиката ще се усеща и през тази седмица. Ентусиазъм, обновяване, предпочитание за нов старт ще бъдат ръководещи ни в дейностите. Първите два-три дни от новата седмица ще бъдат повлияни от същественото пълнолуние в знака на хармонията Везни. Прибързани реакции и импулсивното  държание ще преобладават. Информационният поток е мощен, желанието за продан на информация също, а с тях се усилва нуждата от диалогичност за внасяне на изясненост, изчистване на недоразумения и хармонизиране на взаимоотношения. Тези, които са подхванали първи стъпки към нещо ново би трябвало да продължат с поредни дейности. За други идващите две седмици до 12-ти април са интервал на преосмисляне и подготовка за интензивно ново начало. Преразпределение, разбъркване на пластове и пригаждане за опазване на съществуващото. Ценни прозрения, активно  въображение,  вътрешен глас, добита умелост ще подкрепят  процесите на освобождение от остарялата форма на живот и  изграждане на нова визия в по-съвършен сюжет.

ОВЕН

Силна седмица, в която вие можете сполучливо да насочвате събитията съгласно това, което желаете да постигнете. Увереността, чарът и силата ви са нараснали, желанието за разговор също, а пионерският ви дух ще ви помогне да се ориентирате безпогрешно в основаната  нова конюнктура. През тази седмица събитията значително ще следват посоката, която към този момент сте задали, само че и ще бъдат направлявани от общия декор, или от вашите сътрудници. Пълнолунието ще изостри неразрешени въпроси сред вас и сътрудниците ви в персонален и настоятелен аспект. На този стадий можете да извършите преоценка, а посредством толерантно и дипломатично отношение да укрепите тези партньорства, които ще намерят своето място в проектите ви, свързани с вашето бъдещо развиване. Звездите ви дават благоприятни условия за непредвидени доходи, разкриване на нови способи за възстановяване на финансовото ви състояние. При някои от вас самата ви активност ви дава нови изключителни благоприятни условия за генериране на облаги. Можете да понесете съществени финансови загуби от предоверяване или в случай че дадете пари назаем на ваш „ другар “. Бъдете внимателни по отношение на вашите проекти. Възможна смяна в приятелският кръг.

ТЕЛЕЦ

 За множеството представители на знака водеща и извънредно  важна остава тематиката, обвързвана с  работни процеси, кариерно развиване, обществен статус. Животът ви е динамичен и се трансформира. Тази смяна самите вие я желаете. Старата обстановка не ви харесва, а новата е неразбираема. Тенденцията изисква пригаждане, преструктуриране или слагане на завършек на действителен работен развой. Април е комплициран месец за вас. Събитията ви демонстрират една нова посока, за която е допустимо към момента да не сте задоволително добре готови. Ако не знаете накъде и по какъв начин да поемете в този интервал, намерете повече време за усамотение, разграничаване, време за себе си, отмора и подредете целите си. Пълнолунието в първите дни от седмицата ще задвижи конфликтни обстановки на работното ви място или с вашите сътрудници. Не се конфронтирайте с вашите шефове. Неочаквани оферти и благоприятни условия ще ви оказват помощ да генерирате спомагателни приходи. Приоритетите ви се трансформират. 

БЛИЗНАЦИ

 В съпоставяне с останалите знаци, вие сте по-гъвкави и адаптивни към измененията. На този стадий е належащо да бъдете смели и да действате. Няма нищо по-вдъхновяващо от убеден човек, целенасочен в реализиране на фантазиите си. Всичко това за вас е допустимо. Аспектацията на планетите мощно ви поддържа, а пълнолунието във Везни ще ви задейства в допълнение. В дните към пълнолунието са вероятни обстановки, които бързо ще ви придвижат напред към сливане на креативните ви умения и канализирането им в една нова посока. Създадената обстановка ще ви помогне да поставите едно ново начало в живота си, което ще повлияе на развиването ви в бъдеще. Възможностите пред вас са свързани с асимилиране на новаторски способи, технологии и използването им във вашата съществена дейсност. Влиянието ви в колектив, взаимоотношение с групи, почитателите и почитателите ви ще се усилват. Силна обществена интензивност и социална значителност в делата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР