Основната опозиционна политическа сила във Великобритания, Лейбъристката партия, каза, че

...
Основната опозиционна политическа сила във Великобритания, Лейбъристката партия, каза, че
Коментари Харесай

Опозицията на Острова ще иска нов референдум за Брекзит

Основната опозиционна политическа мощ във Англия, Лейбъристката партия, сподели, че ще упорства за втори референдум за излизането от Европейски Съюз, откакто през вчерашния ден Народното събрание отхвърли показаната от нея опция на проекта на консервативното държавно управление за Брекзит, съобщи ДПА.

"Ще подкрепим референдум, с цел да не допуснем нездравословния Брекзит на торите или пагубния вид с Брекзит без съглашение ", съобщи водачът на лейбъристите Джереми Корбин след отхвърлянето на препоръчаната от партията му корекция в проекта за Брекзит.

"Ще продължим да настояваме и за останалите налични варианти, с цел да предотвратим сходни разновидности, в това число тесни стопански връзки въз основа на нашия благонадежден различен проект, както и общи избори ", добави той.

Преди това Лейбъристката партия беше декларирала, че има намерение да "внесе или поддържа корекция в интерес на референдум ", ако Народното събрание отхвърли нейната опция на съглашението на премиера Тереза Мей за Брекзит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР