Основната ни цел е в началото на ноември да пуснем

...
Основната ни цел е в началото на ноември да пуснем
Коментари Харесай

Крусев не се притеснява, че му искат оставката

" Основната ни цел е при започване на ноември да пуснем трамвайното придвижване по ул. „ Граф Игнатиев”. Това сподели пред публицисти зам.-кметът на София с направление по направление „ Транспорт и транспортни комуникации” по отношение на ремонта на ул. „ Граф Игнатиев”, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус”.
В отговор на въпрос по какъв начин ще разяснява настояването за оставката му Евгени Крусев, съобщи, че това е право на всеки, само че не го тормози.
" Нашата съществена цел е всички дружно - с контрол, със строител, с проектанти да успеем да приключим обекта в периодите, които са сложени. Целта ни е при започване на ноември да пуснем трамвайното придвижване. Дейностите, които се плануват по план в действителност са големи. Нямам спомен да се е правила такава реорганизация на централната градска част на София. Само в Зона 2, която обгръща ул. „ Граф Игнатиев”, ул. „ Солунска”, ул „ Иван Шишман” и ул. „ 6-септември” се сменят 50 хиляди кв. м при павенца от 10 на 10 см - може да си визиите какъв труд е. Днес на площадката на ул. „ Граф Игнатиев” има над 200 индивида, които се трудят от заран до мрак, с цел да може да се извърши този нелек обект ", разяснява зам.-кметът и добави, че през летния сезон е заменена цялата подземна инфраструктура.
Крусев означи, че планът не е променян и се извършва във типа, в който е бил в началото утвърден след поредност от публични разисквания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР