Основната критика към iPhone и Apple през последните години е,

...
Основната критика към iPhone и Apple през последните години е,
Коментари Харесай

Apple, iPhone 11 и защо новият смартфон ще е поскучен от всякога?

Основната рецензия към iPhone и Apple през последните години е, че компанията от Купертино не прави задоволително, с цел да задоволи глада от нововъведения измежду почитателите си, само че за сметка на това не се свени да слага едни от най-високите цени на пазара.

Съдейки по писмо към вложителите, изпратено от Apple, анализаторите от финансовия колос Mizuho имат вяра, че iPhone 11 ще продължи тази наклонност и още веднъж няма да предложи нищо впечатляващо във връзка с нови екстри и новаторски услуги.

Лицето на идващия iPhone най-вероятно ще остане същото, като главната смяна ще е в разположението и дизайна на задния камерен модул.

От месеци насам в мрежата циркулират изображения, които демонстрират, че iPhone 11 ще е с много неестетичен квадратен модул на гърба си, който ще обитава трите камери и светкавицата.

Модулът в предната горна част на екрана ще се резервира за трета поредна година, макар че редица производители на пазара съумяха да го отстраняват и да основат смарт телефони с изцяло изчистени екрани.

" Под капака " на iPhone 11 ще има нов чип в лицето на A13, само че от Mizuho настояват, че той ще е напълно малко по-мощен от А12 Bionic. 5G модем също ще липсва от конфигурацията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР