Основната компания на руския олигарх Олег Дерипаска - руски алуминий

...
Основната компания на руския олигарх Олег Дерипаска - руски алуминий
Коментари Харесай

Санкциите на САЩ действат! Мерките притиснаха руския олигарх Депирапска и той е пред фалит

Основната компания на съветския олигарх Олег Дерипаска - съветски алуминий или Rusal, изгуби съвсем половината от финансовата си оценка на борсата в Хонконг още в първия работен ден, откакто той и бизнесът му бяха глобени от Съединени американски щати.

По-рано Rusal предизвести, че глобите могат да доведат до механически неизпълнения на редица кредитни задължения и също да имат негативно влияние върху развиването на бизнеса, оповестяват международни медии.

Това провокира паническо бягство на вложителите от акциите на Rusal и досега те са се обезценили с над 47%. Това се равнява на загуба от съвсем 4 милиарда $ от финансовата оценка, и то откакто към този момент компанията се обезцени с към 20% незабавно след новината за новите наказания, публикувана след края на комерсиалния ден.

Започва оценка на опасността от възможен банкрут, а годишният доклад на Rusal се отсрочва за неопределен срок. Същевременно компанията означи, че има намерение да извърши всички свои отговорности, които съществуват досега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР