Основната камера на модела NOA N7 използва технология за припокриванеВъншността

...
Основната камера на модела NOA N7 използва технология за припокриванеВъншността
Коментари Харесай

Керамичен смартфон снима до 80 мегапиксела

Основната камера на модела NOA N7 употребява технология за припокриване

Външността и мега-възможностите за снимане отличават NOA N7 от останалите артикули на пазара

Керамичен телефон със качества да прави фотоси до 80 мегапиксела ще показа в края на месеца NOA. Моделът N7 с 5,7-инчов HD екран ще има съответствие 18:9 на екрана.

Керамичната осанка, мега-способностите за снимане и лицевото различаване са измежду функционалностите, които имат за цел да отличат N7 от всичко друго на пазара. Първите две неща, които се набиват на очи при този смарт телефон, са неговият дизайн и синият цвят на керамичната му обвивка.

След това обаче забележителните му свойства насочват вниманието към фотографските качества.  N7 ще включва две 16-мегапикселови камери Sony с IMX 298 датчик, което разрешава основаване на фотоси до 80 MP благодарение на технология за припокриване.

Предната 16-мегапикселова камера за автопортрети поддържа функционалностите за лицево различаване и разкрасяване („ Face ID ” и „ Face Beauty ”). Това значи, че N7 може да се отключва посредством сканиране на лицето, което би трябвало да прибавя спомагателна сигурност и към момента e рядко срещано в ценовия клас към 250 евро.

За феновете на музиката NOA N7 дава обещание развлечение, с помощта на DTS звукова технология. DTS Sound е изцяло аудио решение, което предлага усъвършенствано качество на стерео звученето, оптимизация на вътрешните високоговорители и „ панорамно ” аудио преживяване при потребление на слушалки.
още по тематиката
NOA N7 се базира на 8-ядрения процесор Media Tek MT6750 с периодичност 1,5 GHz и, както стана дума, има екран с размер 5,7 инча. Разделителната дарба на HD+ екрана е 1440×720 пиксела.

Смартфонът ще разчита на 4 GB оперативна памет и 64 GB ROM, която може да се разшири до 128 GB благодарение на SD карта. Батерията ще предложи потенциал 3 300 mAh,а операционната система ще е най-новата – Android 8.0.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР