Основната им цел е да съдействат изпълнение на всички законови

...
Основната им цел е да съдействат изпълнение на всички законови
Коментари Харесай

Главчев се зае и с АЕЦ „Козлодуй“ и с Вертикалния газов коридор

Основната им цел е да спомагат осъществяване на всички законови процедури, свързани с плановете.

В групите, които организираха първите си съвещания, са включени представители на Министерството на енергетиката, Министерството на финансите, Министерството на околната среда и водите, Министерството на районното развиване и благоустройството, Министерството на превоза и известията, Министерството на културата, Министерството на земеделието, Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи.

„ Проектите са от стратегическо значение за гарантиране на енергийната сигурност на страната и района в дълготраен проект “, акцентира енергийният министър Владимир Малинов, който е избран със заповед на министър-председателя за началник на работните групи.

Проектите, част от самодейността за Вертикален газов кулоар сред България, Гърция, Румъния, Унгария, Словакия, Украйна и Молдова, обезпечават опция за транспорт на спомагателни размери природен газ от разнородни и надеждни източници в посока от юг на север.

Повишаването на потенциалите за транспорт на природен газ в точките на междусистемно свързване Кулата/Сидирокастро в посока от Гърция към България...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР