Основен заподозрян остана в бягство тази сутрин, след като ужасяваща

...
Основен заподозрян остана в бягство тази сутрин, след като ужасяваща
Коментари Харесай

Химическа атака в Clapham: Полицията идентифицира използваното вещество и дава ключова информация за жертвите

Основен обвинен остана в бягство тази заран, откакто ужасяваща офанзива с корозивно вещество остави голям брой хора ранени в Clapham нощес.

При хипотетичната алкална офанзива в сряда вечерта девет души бяха откарани по неотложност в болница, в това число петима служители на реда, до момента в който различен човек беше лекуван за пострадвания на място. Две деца, ранени при нападението, са девойки на три и осем години, като най-малкото дружно с майка си в този момент евентуално страда от " изменящи живота " пострадвания. И тримата остават в болница.

Комисарят на столичната полиция сър Марк Роули разкри, че столичната полиция третира следствието като " лов на живи хора " след нахлуване, което той разказа като " извънредно ". Висшият полицейски чиновник на Лондон сподели пред BBC News: „ Смятаме, че обвиненият причинител е бил прочут на жертвите и по тази причина имаме огромен екип от чиновници – локалните чиновници, които се занимаваха с това, подпомагани от сътрудници. Ние го търсим, до момента в който приказваме. ”

Един самоуверен водач на а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР