Основен ремонт ще бъде извършен на волейболната зала в спортния

...
Основен ремонт ще бъде извършен на волейболната зала в спортния
Коментари Харесай

Търсят кой да ремонтира основно волейболната зала във Враца

Основен ремонт ще бъде осъществен на волейболната зала в спортния комплекс „ Христо Ботев” във Враца. Кой обаче ще извърши строителните действия ще стане ясно след завършването на оповестената от общината социална поръчка. В ремонта ще бъде налят към 1 000 000 лв., като средствата за това бяха отпуснати в края на предходната година с министерско разпореждане.
Изпълнителят на поръчката ще проектира и извърши главен ремонт на волейболната зала, чиято повърхност е 865 квадратни метра. Освен това ще построи и пристройка към нея. В нея ще се обитават съблекалня, бани и тоалетни. Новата застроена повърхност ще е най-много хиляда и 200 квадратни метра и би трябвало да се проектира по този начин, че да обезпечи трибуни за двете стадиони. Седящите места на тях ще са към 200. Ще се проектира и създаване на външни връзки за ВиК и локално отопление. В изискванията е записано и слънчеви панели за топла вода, само че е конкретизирана “при нужда “. В самото хале ще се подменят всички съоръжения - електрическа, осветителна, дограми и настилки. В залата ще има озвучаване.
Подадените предложения от претендентите се чака да бъдат отворени на 29 март. Фиксираният период за осъществяване на дейностите не би трябвало да е по-дълъг от 225 календарни дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР