Основен ремонт на водопроводи променя маршрутите на пет автобусни линии

...
Основен ремонт на водопроводи променя маршрутите на пет автобусни линии
Коментари Харесай

Започва основен ремонт на водопроводи във Велико Търново

Основен ремонт на водопроводи трансформира маршрутите на пет автобусни линии във Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация.

Предстоящият главен ремонт на водопроводите под улиците "Иван Вазов " и "Велчо Джамджията " във Велико Търново краткотрайно трансформира маршрутите на рейсовете с номера 5, 20, 40, 50 и 110. Измененията влизат в действие от 1 август, когато двете улици ще бъдат затворени за придвижване, и ще бъдат в действие до привършване на строителните работи, само че не по-късно от 31 август.

В посоката на придвижване от центъра на града към крепостта "Царевец " - последна дестинация на линиите с номера 20, 40, 50 и 110, ще бъде площад "Велчова завера ". Ще бъде основана нова краткотрайна и начална спирка за направлението от остарелия град към централната част - тя ще е на ул. "Опълченска ", против хотел "Янтра ". Разписанията на линиите остават без смяна.

Заради затварянето на улиците се трансформира и придвижването на коли по направлението Велико Търново - Арбанаси - Горна Оряховица, и назад. И в двете направления водачите могат да употребяват обходни направления от Южния пътен възел, през квартал "Света гора " около църквата "Св. 40 мъченици ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР