Основен приоритет на министерството на икономиката е публичност и прозрачност.

...
Основен приоритет на министерството на икономиката е публичност и прозрачност.
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Работим за привличането на нови инвестиции

Основен приоритет на министерството на стопанската система е гласност и бистрота. Действията на ведомството се задълбочават. Мярката, обвързвана с ограничение на такса "успех ", не е да спъва консултантския бизнес, той си има своята роля, само че процентите, които желаят за себе си, са прекомерно съществени. Това съобщи министърът на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин в студиото на "Беновска пита " по Канал 3.

Мерките на министерството на стопанската система са ориентирани напълно към бизнеса, който е обиден. Голяма част от тях са ориентирани към дребния и междинния бизнес, тъй като това е гръбнакът на стопанската система. Правят се инспекции за липса на данъчни отговорности, уточни той.

Беше признат закон за обществените предприятия. След това Министерския съвет одобри разпоредба, където написа, че всички органи на ръководство подлежат на конкурсно назначение. Органите, които назначават, не зависят от министъра, а са към разнообразни институции за повече бистрота. Българската банка за развиване предстои на друга регулация, показа още министър Борисов.

Лъчезар Борисов: До края на годината чакаме вложения на стойност към 1 милиарда лв.

Той даде обещание ваучерна скица за транспортния бизнес - 400 млн. лв. би трябвало да бъдат инжектирани към дребните и междинни предприятия.

Ще има нормативни промени за привличане на нови вложения. В Европа тече политика за съкращаване на веригата на доставки и България би трябвало да се възползва от това. Ще има алтернатива стратегическите вложители да бъдат подкрепени с кеш-грант за 35 милиона евро, уточни в умозаключение Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР