Основателят на Tron Джъстин Сън наскоро сподели своя оптимизъм за

...
Основателят на Tron Джъстин Сън наскоро сподели своя оптимизъм за
Коментари Харесай

Основателят на Tron коментира бъдещето на изкуствения интелект и блокчейн

Основателят на Tron Джъстин Сън неотдавна показа своя оптимизъм за бъдещето на изкуствения разсъдък (AI) и блокчейн технологията.

В преведена обява от китайски Сън предвижда идно доближаване на AI, роботиката и пространствените калкулации в промишлеността.

Сън, който се хвали с ежедневна работа от над 10 часа, разкри фокуса си върху проучването на Apple Vision Pro, по-специално задълбочавайки се в пространствените калкулации, роботиката и AI. Той акцентира възходящото значение на тези технологии, отбелязвайки наклонност към избухлив напредък в цифровата екосистема.

Тъй като крипто иноваторите от ден на ден изследват пейзажа на AI, той разпознава евентуалната синергия сред неизменността на блокчейна и интензивния темперамент на AI за данни. Децентрализираните технологии оферират преимущества при запазването на големи количества AI данни и подобряването на достъпността, като по този метод подтикват приемането.

Едно удивително изобретение в това секване е консолидираното на смарт контракти в системи с изкуствен интелект. Протоколът Internet Computer (ICP) е пионер в този метод, стартирайки първия в света смарт контракт, поддържан от AI, с цел да показва усъвършенствана функционалност.

Очаква се по-нататъшен прогрес в региона на крипто-AI с образуването на ASI Alliance, включващ SingularityNET (AGIX) , Fetch.ai (FET) и Ocean Protocol (OCEAN). Този съюз има за цел да се конкурира с одобрени AI колоси като OpenAI и NVIDIA за доминация на пазара.

Междувременно по-широкото разбиране на AI от промишленостите се оказа печелившо за компании като OpenAI и NVIDIA, като пазарната капитализация на NVIDIA надвишава $2 трилиона. Анализаторите, в това число Джим Креймър , плануват трансформиращия капацитет на AI, като Сън акцентира централната роля на блокчейна при оформянето на бъдещето на AI в цифровата екосистема.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР