Основателят на Tesla Илън Мъск определи като фашистко продължаването на

...
Основателят на Tesla Илън Мъск определи като фашистко продължаването на
Коментари Харесай

Мъск открито нападна властите в САЩ заради мерките срещу коронавируса

Основателят на Tesla Илън Мъск дефинира като " фашистко " продължаването на ограничаващите ограничения за прекъсване разпространяването на COVID-19 (коронавирус), заяви Агенция Франс Прес.
" Удължаването на ограниченията за обществена изолираност (...) принудително затваря хората вкъщи, против техните конституционни права, това е моето мнение. Нарушава свободите на хората по ужасяващ и неправдив метод ", сподели той по време на телефонна конференция, анализирайки резултатите за Tesla за тримесечието и запитан за финансовото въздействие на здравната рецесия върху бизнеса.
" Това е скандално! Това е скандал. Ще аргументи огромна щета (за компаниите), освен за Tesla ", сподели той съгласно БГНЕС.
Мъск, прочут със своите скандални изказвания, по-късно се възползва от въпрос по отношение на възможна политика за възобновяване, с цел да докара въпроса до край. " Да кажеш на хората, че не могат да напущат домовете си и че ще бъдат задържани, в случай че го създадат, е фашистко. Това не е демократично. Това не е независимост. Върнете на хората тяхната независимост ", яростно съобщи Мъск.
По-рано предприемачът, считан от мнозина за визионер, се причисли към гласа на предприемачи, призоваващи за завършек на ограничаващите ограничения. " Освободете Америка в този момент! ", написа той в Twitter.
Гневът на Илън Мъск идва откакто периода за изолираност в Калифорния бе продължен, и по-специално във Фримонт, покрай Сан Франциско, в който се намира заводът на Тесла. Компанията с принуда се съгласи на 19 март да го затвори, само че възнамеряваше да го отвори още веднъж на 4 май. Но поради решението на здравните управляващи, Мъск не знае по кое време ще може да възобнови активността.
Още: " Първи данни за над 1 000 000 оздравели от ковид, Русия става все по-голям акцент "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР