Основателят на Тесла Илън Мъск настоя, че когато е нарекъл

...
Основателят на Тесла Илън Мъск настоя, че когато е нарекъл
Коментари Харесай

Илън Мъск с интересни обяснения в съда що е то обида

Основателят на Тесла Илън Мъск настоя, че когато е нарекъл прочут английски пещерняк " педо пич " не му е нанесъл засегнатост, съобщи БГНЕС.
Скандалът избухна през 2018 година, когато Мъск разгласи, че ще построи миниподводница, с която да бъдат избавени заклещени от наводняване деца в пещера в Тайланд. Тогава известният спелеолог Върнън Ънсуърт назова миниподводницата " пиар номер ". Милиардерът отвърна на пещерняка, че " педо пич ", както и други обиди в редица ядни изявления в Twitter. А Ънсъурт отговори, че Мъск можел " да си завре подводницата там, където боли ".
Ънсуърт заведе дело и макар опитите на юристите на Мъск да уредят разногласието отвън съда, спелеологът отхвърли. В резултат, делото стартира при започване на седмицата в Лос Анджелис и Илън Мъск към този момент два пъти дава показания.
" Педо пич " не значи педофил. Когато добавиш " пич " към нещо, то става по-малко съществено ", изясни 48-годишният милиардер в правосъдната зала. Мъск сподели, че не е желал да показа Ънсуърт като педофил, а мненията му били " лекомислени изявления ".
Делото се трансформира в атракция за жълтите издания поради нецензурното наличие на обидите, които си разменяха двамата и потребността те да бъдат обяснявани в съда.
" Ако кажа, че някой си е е**л майката, не значи че го упреквам в блудничество ", даде колоритен образец Мъск в правосъдната зала, до момента в който обясняваше, че засегнатост и обвиняване в педофилия са разнообразни неща.
Цялото дело се върти към това дали съдията ще реши, че рационален човек би помислил Върнън Ънсуърт за педофил въз основата на написаното от Илон Мъск в обществените мрежи. Очаква се процедурите да приключат в петък.
След като Мъск приключи с показанията си, следва да се изрича Върнън Ънсуърт, който търси от милиардера отплата в незнаен размер за провокирана болежка, страдалчество и прочувствени терзания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР