Основателят на SpaceX и генерален директор на Tesla Илон Мъск

...
Основателят на SpaceX и генерален директор на Tesla Илон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск отрича да е имал връзка със съпругата на съоснователя на Google

Основателят на SpaceX и общоприет шеф на Tesla Илон Мъск отхвърли да е имал връзка с Никол Шенахан, брачната половинка на съоснователя на Гугъл Сергей Брин, осведоми BBC.

Коментарът на Мъск идва, откакто Wall Street Journal заяви, че другарството му с Брин е завършило поради хипотетичната спекулация.

В отговор на обява в Туитър Мъск декларира, че към момента е другар с Брин и че те даже са били „ на празненство дружно нощес! “

Позовавайки се на свои източници Wall Street Journal написа, че шефът на Тесла е имал къса спекулация в края на предходната година със брачната половинка на съоснователя на Гугъл Сергей Брин Никол Шенахан.

По тяхна информация това е предиздвикало Брин да подаде молба за бракоразвод по-рано тази година и да постави завършек на дългогодишното другарство сред двамата милиардери, написа вестникът.

По време на хипотетичната спекулация през декември Брин и брачната половинка му са били разграничени, само че към момента се живеeли дружно, написа още Wall Street Journal, цитирайки източник, непосредствен до Шенахан.

Въпреки че имат предбрачен контракт, Брин и Шeнахан сега договарят за съглашение за бракоразвод, което може да доближи 1 милиард $ (830 милиона английски лири), осведоми вестникът.

Двамата се ожениха преди към четири години и имат тригодишен наследник. 

Любопитен факт е, че госпожа Шенахан е основан в Калифорния юрист и създател на компанията за правни технологии ClearAccessIP и Bia-Echo Foundation, както се вижда от профила й в LinkedIn.

Фондация Bia-Echo е филантропска организация, която предизвиква „ репродуктивно дългоденствие и тъждество, промяна на наказателното правораздаване и здрава и годна за живеене планета “.

Илон Мъск е най-богатият човек в света със положение, оценено на повече от 240 милиарда $, съгласно показателя на милиардерите на Bloomberg.

Според същия показател Брин има към 95 милиарда $, което го прави осмият най-богат човек в света
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР