Основателят на платформата Приятели помагайте Лео Кадели благодари на участниците

...
Основателят на платформата Приятели помагайте Лео Кадели благодари на участниците
Коментари Харесай

Лео Кадели благодари на участниците в концерта Приятели, Помагайте! в помощ на пострадалите от потопа села

Основателят на платформата " Приятели помагайте " Лео Кадели благодари на участниците в Благотворителния концерт в зала 1 НДК в помощ на потърпевшите от потопа карловски села.

" Честит празник на Будителите! Концерта нощес беше повече от неповторим, за което благодаря на всички участници, хората от организация отпред с Мартин Балтаджиев и Кмета-Румен Стоянов и Великата Силвия Кацарова и безценен другар Найден Тодоров. Благодаря на кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова, министри и зам. -министри, които бяха с техните фамилии на концерта. Благодаря на президента на Р. България господин Румен Радев за вниманието. Не на последно благодаря на всички другари, които бяха там както постоянно са били до мен. Специални благодарности на един възрастен човек (над 80), който е пътувал часове от Свищов, с цел да бъде в този концерт. Благодаря на всички над 100 индивида, които пристигнаха от наводнените села, с цел да бъдат персонално на този концерт, който организираме за тях. Благодаря на майка ми, която също е на 80 и пътува със сестрите й от Албания за този концерт ", написа Лео Кадели във фейсбук профила си.

Основателят на платформата съобщи още, че ще направи доклад за това какъв брой сполучлив е бил Благотворителният концерт " Приятели, Помагайте! " в зала 1 НДК.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР