Основателят на Microsoft Бил Гейтс заяви, че светът трябва да

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс заяви, че светът трябва да
Коментари Харесай

Бил Гейтс вече не счита пандемиите за най-опасното за света, посочи друго

Основателят на Microsoft Бил Гейтс съобщи, че светът би трябвало да се приготви освен за нови пандемии, само че и за вероятни терористични офанзиви с потребление на биологични оръжия, които съгласно него могат да бъдат даже по-опасни от разпространяването на вирусни заболявания като COVID-19, написа БГНЕС.

Гейтс сподели в изявление за основаната в Обединеното кралство гражданска организация Policy Exchange, че ще би трябвало да бъдат изразходвани милиарди долари за проучване на епидемиологичната сигурност и създаване на характерни механизми за битка с инфекциозните болести и противопоставяне на нови закани пред човечеството.
 Бил Гейтс влага 1,4 млн. $ за ваксина против ковид Бил Гейтс влага 1,4 млн. $ за ваксина против ковид
Американският милиардер Бил Гейтс влага 1,4 милиона $ посредством своята фондация в биотехнологичната компания, която създава италианс...

Той прикани Световната здравна организация да сътвори специфична работна група, която да следи епидемиологичната обстановка в света. Според Гейтс, тази конструкция може да се приготви и за възможни офанзиви на биотерористи, разработвайки сюжети за елиминиране на следствията от тях.

" Работната група за пандемии към СЗО евентуално ще има потребност от към милиард $ годишно. Тя ще следи и ще би трябвало да организира " бактериологични проби ", както аз ги назовавам ", сподели създателят на Microsoft в взаимно изявление с някогашния външен министър на Обединеното кралство Джеръми Хънт, който сега ръководи английската парламентарна здравна комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР