Основателят на Microsoft Бил Гейтс заяви, че конспиративната теория, според

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс заяви, че конспиративната теория, според
Коментари Харесай

Бил Гейтс смята за много глупави теориите, че иска да чипира света - има обаче несъответствие

Основателят на Microsoft Бил Гейтс съобщи, че тайната доктрина, съгласно която той е взел участие в пандемията от ковид за посредством ваксина да вкара чипове за следене в телата на хората е толкоз глупава, че не си заслужава да я опровергава.
След експлоадирането на коронавирусната пандемия в интернет пространството се популяризира изказване, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е взела участие в основаването на болестта, с цел да слагат проследяващи чипове на хората в международен мащаб.
" Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невероятно е този слух да бъде опроверган – толкоз е безразсъден и малоумен ”, сподели Бил Гейтс пред The Business Insider.
Това обаче не е напълно по този начин. Става въпрос за Uniject - откритие на Microchips Biotech, с което може по безжичен път да се " задействат " обособени дози на ваксина или лекарство за надзор на раждаемост, намиращи се в имплант, подложен под кожата. Имплантът може да стои в човешкото тяло до 16 години. Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс дава в началото 17,9 млн. $ грант (безвъзмездно) за това, като той се усилва до над 20 млн. $ тъкмо през 2020 година - т.е. Бил Гейтс финансира такава активност, въпреки да не се занимава директно с създаването.
Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият максимален спонсор на Световната здравна организация (СЗО), който обезпечи 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 година Фондацията се занимава основно с финансиране на проучвания, свързани със основаване на нови медикаменти и ваксини.
Още: " Конспирацията " Бил Гейтс " - от всеобщо имунизиране до цялостен надзор (I част) "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР