Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015
Коментари Харесай

Бил Гейтс предсказал коронавируса и неговите последствия

Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015 година пророческо изявление по отношение на ковид и неговите последствия за света.

По време на конференцията TED през 2015 година, той приказва за най-голямата световна опасност за идващите десетилетия и предизвестява, че това евентуално няма да е война, а пандемия.

Той споделя, че най-големият боязън през детските му години е бил нуклеарна война и по тази причина фамилията е имало квалифицирано с артикули мазе, където да се крие.

Днес обаче времената са други и в случай че нещо е в положение да убие 10 млн. души, то това ще е вирус.

Гейтс цитира епидемията от ебола в Африка през 2014 година, която съгласно него е умъртвила толкоз доста хора, тъй като не е основана система за битка с този тип инфекциозно заболяване.

Но до момента в който ебола умъртвила прекомерно бързо и по този начин неяма опция за заразяване на прекалено много хора, идващия път може да не извадим подобен шанс, в случай че вирусът наподобява по-лек, разрешава да се живее и пътува с него, споделя Гейтс.

Припомняме, че разрастващата се международна пандемия от ковид до момента е умъртвила близо 9000 души, а болните са към 219 000 души.

Вече започнаха проби за ваксини, като съгласно вирусолози, най-малко 70% от популацията по света ще се разболее.

Организация на обединените нации предизвести, че 25 млн. души може да изгубят работата си и страните предложиха незабавни ограничения против последствията. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР