Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс е направил още през 2015
Коментари Харесай

Бил Гейтс предсказал коронавируса и неговите последствия

Основателят на Microsoft Б ил Гейтс е направил още през 2015 година пророческо  изказване по отношение на ковид и неговите последствия за света.

По време  на конференцията TED през 2015 година, той приказва за най-голямата световна  заплаха за идващите десетилетия и предизвестява, че това евентуално няма да е война, а пандемия.

Той споделя, че  най-големият боязън през детските му години е бил нуклеарна война  и по тази причина фамилията е имало квалифицирано с артикули мазе, където да се крие.

Днес обаче  времената са други и в случай че нещо е в положение да убие 10 млн. души , то това ще е вирус.

Гейтс цитира епидемията от ебола в Африка през 2014 година, която съгласно него е умъртвила толкоз доста хора, тъй като не е основана система за битка с този тип инфекциозно заболяване.

Но до момента в който ебола умъртвила прекомерно бързо и по този начин неяма опция за заразяване на прекалено много хора, идващия път може да не извадим подобен шанс, в случай че вирусът наподобява по-лек, разрешава да се живее и пътува с него, споделя Гейтс.

Припомняме, че разрастващата се международна пандемия от ковид до момента е умъртвила близо 9000 души, а болните са към 219 000 души.

Вече започнаха проби за ваксини, като съгласно вирусолози, най-малко 70% от популацията по света ще се разболее.

Организация на обединените нации предизвести, че 25 млн. души може да изгубят работата си и страните предложиха незабавни ограничения против последствията./ news.bg

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР