Основателят на “Майкрософт Бил Гейтс прогнозира, че епидемията с коронавируса

...
Основателят на “Майкрософт Бил Гейтс прогнозира, че епидемията с коронавируса
Коментари Харесай

Бил Гейтс: 6-10 седмици карантина и епидемията ще мине

Основателят на “Майкрософт ” Бил Гейтс предвижда, че епидемията с ковид ще премине от 6 до 10 седмици, заяви Би Би Си.

“Ако една страна затвори границите си и работи съответно с всички проби, лекуване и слагане под карантина на инфектираните, след 6 до 10 седмици случаите ще стартират внезапно да понижават и епидемията публично ще е завършила ”, съобщи Гейтс. Милиардерът прикани хората да останат спокойни пред коронавирусната пандемия и суматохата към нея.

“Притеснявам се за всички стопански вреди, само че най-големи последствия рецесията ще има върху разрастващите се страни, които не могат да осъществят общественото разграничаване по същия метод, както богатите страни. Освен това болничният потенциал на разрастващите се страни е доста по-нисък ”, уверен е Гейтс. Той предлага интензивни проби на популацията за признаци на инфекцията, последвани от уединяване на инфектираните. Преди години Бил Гейтс разяснява, че способността на хората да се движат по света в актуалните условия способства за по-бързото разпространяване на инфекциите, в сравнение с през предишния век.

Последните мнения на милиардера идват дни откакто разгласи, че напуща бордовете на шефовете на компанията си “Майкрософт ”. Той добави, че желае да посвети цялото си време на филантропията. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР