, основателят на компанията за разработка на антивирусен софтуер McAfee,

...
, основателят на компанията за разработка на антивирусен софтуер McAfee,
Коментари Харесай

Джон Макафи бе открит мъртъв в затвора в Барселона

, създателят на компанията за разработка на антивирусен програмен продукт McAfee, е открит в безжизнено положение в килията си в пандиза Brians 2 в Барселона. Това сочи отчет на медията El Pais.

75-годишният мъж, който за в този момент хипотетично е лишил самичък живота си, получи доста неприятна вест, която може да е повода за случилото се. Бе решено, че той ще бъде екстрадиран в Съединени американски щати, където е упрекнат за укриване на налози в размер на доста милиони долари. Твърди се, че огромна част от натрупването на незаконни средства и укриването им се е случило с помощта на търговия с криптовалути.

Той е в пандиза в Испания от 4 октомври, откакто беше задържан на летището Ел Прат в 9.30 сутринта, в деня преди този момент. Той е бил на път да лети за Истанбул, Турция, когато е заловен от управляващите. Органите на реда са го търсили имено по испанските летища, защото той е разгласил фотография на себе си след кацането си в Реус, Тарагона – след пътешестване с частен аероплан до Германия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР