Основателят на компанията Майкрософт Бил Гейтс направи разкрития за бъдещето

...
Основателят на компанията Майкрософт Бил Гейтс направи разкрития за бъдещето
Коментари Харесай

Бил Гейтс каза кога ще свърши пандемията

Основателят на компанията Майкрософт Бил Гейтс направи разкрития за бъдещето на човечеството през 2021 година в изявление за изданието "GeekWire Summit ".

Той разкри какви, съгласно него, са аргументите за световните климатични промени на Земята, а също и по кое време ще завърши пандемията.

Гейтс счита, че до края на тази година обстановката с ковид ще се утежнява, само че от началото на идната тя ще се промени към по-добро.

Според него по това време към този момент ще има лекарствени средства, които ще могат да се борят сполучливо с инфекцията.

Бил Гейтс твърди, че тогава ще бъдат основани многоклетъчни антитела, които ще защитят човеческия организъм от вируса.

Милиардерът е уверен, че към началото на идната година ще бъде утвърдена най-малко една от имунизациите, които минават все още през тествания.

Пандемията ще завърши закономерно, когато всички страни, без изключение, се оправят с нея, уверен е Бил Гейтс.

Относно климатичните промени, милиардерът твърди, че зелената сила е нещо хубаво, само че планетата и екологията не престават да страдат от производството на стомана и цимент.

В изявлението си Бил Гейтс загатва още, че хората стартират към този момент по-съзнателно да се отнасят към природата и един към различен, по тази причина и животът би трябвало да се промени.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР