Основателят на китайския технологичен гигант „Хуауей” показа решителност ден, след

...
Основателят на китайския технологичен гигант „Хуауей” показа решителност ден, след
Коментари Харесай

Основателят на „Хуауей”: САЩ, подценявате ни!

Основателят на китайския софтуерен колос „ Хуауей” сподели увереност ден, откакто Съединени американски щати на процедура сложиха под ембарго достъпа на компанията му до американски технологии. Мярката беше краткотрайно отсрочена от Вашингтон, само че Рен Женгфей е безапелационен, че компанията му е в положение да се оправи и при налагане на протест, оповестява Би Би Си.

„ Настоящите дейности на американските политици подценяват нашата сила”, разяснява Рен пред китайски държавни медии. По думите му в „ Хуауей” са били готови за такова развиване на нещата.
„ Google ” против „ Хуауей ”: Какъв ще е резултатът за потребителите у нас? Китайската компания държи 29% от пазара на смарт телефони в Европа и е на второ място в продажбите
В този звук беше и първото публично известие от компанията през вчерашния ден, откакто стана ясно, че новите й устройства няма да имат достъп до трансформиралите се в стандарт за пазара услуги на „ Гугъл” като систематични библиотеки, обновления по линия на сигурността и достъп до най-големия магазин за приложения. По всичко наподобява, че „ Хуауей” ще употребява свободно наличната основа на операционната система „ Андроид” и ще я надгражда с аналози на „ ембарговите” функционалности – нещо, което по този начин или другояче прави за китайския пазар, само че ще е предизвикателство при конкуренцията отвън него.
Сагата „ Хуауей ”: Съединени американски щати смекчават санкциие Американското комерсиално министерство сътвори краткотраен общ лиценз, с който възвръща опцията на телекомуникационния колос да поддържа съществуващите мрежи
Американското Министерство на търговията издаде краткотраен 90-дневен лиценз на компанията, само че с уточнението, че мярката визира единствено съществуващите смарт телефони и към този момент работещото мрежово съоръжение.

По какъв метод комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай ще се отрази на втория максимален производител на смарт телефони в света, следва да разберем.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР