Основателят на китайската технологична компания Huawei заяви, че светът не

...
Основателят на китайската технологична компания Huawei заяви, че светът не
Коментари Харесай

Основателят на Huawei се принуди да защитава публично компанията си

Основателят на китайската софтуерна компания Huawei съобщи, че светът не може без Huawei и " напредналата му технология ", съобщи БГНЕС.
" Няма никакъв метод Съединени американски щати да ни смачкат. Светът няма да се отхвърли от нас, тъй като сме доста напреднали ", сподели Рен Женгфей в изявление за Военновъздушни сили.
74-годишният Рен изясни, че карцерът през декември на щерка му – финансовият шеф на Huawei Мън Уанджоу за нарушение на американските наказания против Иран – е политически стимулиран.
Обикновено избягващият изявленията и гласност създател на Huawei беше заставен да излезе в светлината на прожекторите през последните месеци поради обвиняванията в шпионаж и водената от Съединени американски щати акция, целяща да ограничи китайския колос.
Миналата седмица от съображения за сигурност Австралия забрани съоръжение на Huawei в 5G мрежите си. Нова Зеландия също забрани на най-големия си телеком да употребява съоръжение на китайската компания за мрежа от последващо потомство.
Американски прокурори упрекнаха компанията в кражба на търговски секрети и обявиха, че е предложила награди на чиновници, които откраднат технология от съперниците си.
" Ако светлините на Запад загаснат, на Изток ще стане ярко.Америка не съставлява света ", сподели Рен Женгфей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР