Основателят на “Има такъв народ Слави Трифонов коментира номинацията на

...
Основателят на “Има такъв народ Слави Трифонов коментира номинацията на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Антон Хекимян отговаря ли на условията на морала?

Основателят на “Има подобен народ ” Слави Трифонов разяснява номинацията на Антон Хекимян за претендент кмет на ГЕРБ-СДС. Той уточни, в обществената мрежа Фейбук че Хекимян дава отговор на изискванията на закона, само че сложи въпроса дали дава отговор на тези на морала.

“Всеки български жител, който дава отговор на изискванията на закона, може да бъде претендент за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян очевидно дава отговор на изискванията на закона. Но дали дава отговор на изискванията на морала? Да приемем, че оня ден Бойко Борисов му е предложил, през вчерашния ден той си е подал оставката като началник на новините на БТВ и през днешния ден се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко евентуално, счита Трифонов.

И добавя:

“По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ от дълго време и като началник на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е по този начин, само че по този начин е най-логично. Не е нелегално, само че е доказателство за целия този политически водевил в общественото пространство на България. Нали Бойко Борисов наричаше публицистите мисирки. Явно има и един мисир. Така че, сред представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз предпочитам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител! ”

Антон Хекимян е роден в Стара Загора на 22 май 1984 г. Самият той сподели при представянето си, че в столицата живее към този момент 20 години.

Хекимян означи оше, че от 19 години е публицист и е минал през всички равнища на кариерата си. Това го е предиздвикало да се замисли: “Накъде повече? ” Така осъзнал, че желае да работи за хората.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР