Основателят на „Хуауей” заяви, че китайският телекомуникационен гигант ще намали

...
Основателят на „Хуауей” заяви, че китайският телекомуникационен гигант ще намали
Коментари Харесай

„Хуауей” свива производството си с 30 млрд. долара

Основателят на „ Хуауей” съобщи, че китайският телекомуникационен колос ще понижи производството през идващите две години, до момента в който се бори с натиска на Съединени американски щати за уединяване на компанията в интернационален проект.

"През идващите две години компанията ще понижи производството с 30 милиарда $ ", сподели Рен Джънфей по време на полемика в централата на компанията в Шенжен, написа БГНЕС.

„ Хуауей” инкасира през 2018 година доходи от малко над 100 милиарда $. Рен, който съпостави „ Хуауей” с развален аероплан, добави, че чака компанията да се върне към предходната си траектория към 2021 година

"През 2021 година ще си възвърнем жизнеността и ще продължим да предоставяме услуги на обществото ", сподели той.

Администрацията на президента Доналд Тръмп забрани „ Хуауей” на големия американски пазар и забрани на американските софтуерни компании да доставят на китайската компания жизненоважни съставни елементи без позволение от Вашингтон.

Вашингтон се притеснява, че системите, основани от „ Хуауей”, могат да бъдат употребявани от китайското държавно управление за шпионаж. Администрацията на Тръмп също по този начин оказва напън върху други страни да забранят оборудването на „ Хуауей” от техните мрежи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР