Основателят на частната армия Вагнер“ Евгений Пригожин предупреди управляващите в

...
Основателят на частната армия Вагнер“ Евгений Пригожин предупреди управляващите в
Коментари Харесай

Пригожин към управляващите в Русия: Народът може да ви свали с революция

Основателят на частната войска „ Вагнер “ Евгений Пригожин предизвести ръководещите в Русия, че народът може да ги смъкна посредством гражданска война, сходна на тези през 1917 година Предупреждението беше отправено посредством изявление, оповестено в Телеграм.

Ето и повода

Според Пригожин, в случай че елементарните руснаци не престават да получават децата си в поцинковани ковчези, до момента в който децата на елита „ си клатят задниците на слънце “, Русия ще бъде изправена пред разтърсвания по сходство на революциите от 1917 година, довели до революция.

От канцеларията на Зеленски потвърдиха за огромна великденска замяна на военнопленници

„ Първо ще се надигнат бойците, а по-късно – и техните близки. Вече има десетки хиляди от тях – родственици на убитите. И евентуално ще станат стотици хиляди – не можем да избегнем това “, предизвести Пригожин.

Олигархът посочи, че в политическите му възгледи доминират любовта към родината и служенето на президента Владимир Путин , само че не може да си затваря очите пред заплахата от разтърсвания.

Идеалният вид е да бъде оповестено, че Русия е постигнала всичките си цели, счита Пригожин

Пригожин не има вяра в тезата, че Западът ще се умори от войната и Китай ще посредничи за спокойно съглашение. Вместо това, сподели той, Киев приготвя контранастъпление , целящо изтласкване на съветските войски назад към границите й преди 2014 г, когато Москва анексира Крим.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР