Основателят на Amazon Джеф Безос официално ще се оттегли от

...
Основателят на Amazon Джеф Безос официално ще се оттегли от
Коментари Харесай

Джеф Безос напуска Amazon в началото на юли

Основателят на Amazon Джеф Безос публично ще се отдръпна от ролята си на основен изпълнителен шеф на компанията на 5 юли. Той разгласи това по време на годишното заседание на акционерите в сряда, съобщи Си Ен Ен.

Безос напуща поста след съвсем три десетилетия отпред на интернет колоса, който го направи един от най-богатите хора в света, с цел да съобщи юздите на Анди Джеси, който понастоящем ръководи Amazon Web Services. Безос ще стане изпълнителен ръководител на Amazon.

Той разгласи напускането на поста през февруари, само че точната дата не беше известна. ``Датата е сантиментална за мен, защото Amazon е учреден на 5 юли 1994 година Много съм разчувствуван да мина в ролята на изпълнителен ръководител, където ще насоча силата и вниманието си към нови артикули и начинания ", сподели Безос по време на събранието.

През февруари той съобщи, че чака с неспокойствие да има повече време, с цел да работи по своите планове отвън Amazon, като Bezos Earth Fund и Blue Origin. Безос съобщи, че чака Джаси, който е в компанията от 24 години, да бъде " извънреден водач ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР