Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се

...
Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се
Коментари Харесай

БСП се тресе: Георги Първанов, Кирил Добрев и Илияна Йотова се събират днес да свалят Нинова

Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се завръща в дейната политика.

Че прави поръчка за това, настояват социалисти, давал със знак за присъединяване си в утрешната лява полемика, проведена не от кого да е, а от опозиционера в Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Днес се навършват 25 години от събитията през 1997 година и по този мотив Институт „Николай Добрев“ провежда конгрес за властта и водачеството, оповестиха от фондацията.

В него лекция ще изнесе Първанов, както и вицепрезидентът Илияна Йотова, шефката на кабинета й Надя Младенова и преподавателят в Алма матер проф. Искра Баева, а модератор ще е политологът доцент Антоний Тодоров.

„В нея ще чуем историците и политиците, ще поговорим за властта и за водачеството, за демокрацията и виновните държавнически решения“, написа Добрев.

В редиците на Българска социалистическа партия към този момент се зароди изказване, че срещата сред Йотова и Първанов може да даде подтик за промотирания по-рано от няколко фракции нов ляв план. Или пък да оказват помощ на Кирил Добрев за партиен прелом, който да смъкна Корнелия Нинова.

Йотова бе поканена за началник на пресцентъра на Столетницата през 1997 година точно от Георги Първанов и починалия Министерство на вътрешните работи началник и татко на Кирил Добрев – Николай Добрев. И тя, и хулиганът на партията са в обострени връзки с управлението на Столетницата от години, припомнят в алените среди.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР