Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се

...
Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се
Коментари Харесай

БОМБА: Първанов се завръща в активната политика?

Основателят на АБВ и президент 2 мандата Георги Първанов се завръща в дейната политика. Че прави поръчка за това, настояват социалисти, давал със знак за присъединяване си в утрешната лява полемика, проведена не от кого да е, а от опозиционера в Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Утре се навършват 25 години от събитията през 1997 година и по този мотив Институт " Николай Добрев " провежда конгрес за властта и водачеството, оповестиха от фондацията.

В него лекция ще изнесе Първанов, както и вицепрезидентът Илияна Йотова, шефката на кабинета й Надя Младенова и преподавателят в Алма матер проф. Искра Баева, а модератор ще е политологът доцент Антоний Тодоров.

" В нея ще чуем историците и политиците, ще поговорим за властта и за водачеството, за демокрацията и виновните държавнически решения ", написа Добрев.

В редиците на Българска социалистическа партия към този момент се зароди изказване, че срещата сред Йотова и Първанов може да даде подтик за промотирания по-рано от няколко фракции нов ляв план.

Йотова бе поканена за началник на пресцентъра на Столетницата през 1997 година точно от Георги Първанов и починалия Министерство на вътрешните работи началник и татко на Кирил Добрев - Николай Добрев. И тя, и хулиганът на партията са в обострени връзки с управлението на Столетницата от години, припомнят в алените среди.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР