Основателят и бивш главен изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос

...
Основателят и бивш главен изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос
Коментари Харесай

Джеф Безос готви сватба с новата си годеница

Основателят и някогашен основен изпълнителен шеф на Amazon Джеф Безос се сгоди за Лорън Санчес, негова партньорка от повече от четири години,съобщиCNN.

Безос и Санчес, някогашна журналистка, оповестиха връзката си през 2019 година, малко откакто и двамата се разведоха с тогавашните си половинки.

Двойката пази персоналния си живот значително надалеч от пресата, носъобщениятазагодежаим се разпространиха в понеделник, откакто се появиха фотоси на двойката на яхтата на Безос, на които Санчес наподобява носигодежен пръстен.

Преди това Безос беше женен за Макензи Скот, от която има четири деца. Техният брак продължи 25 години.

СпоредForbes Безос има 137,8 милиарда $, което го прави третият най-богат човек в света.

Безос бешешироко признатза най-богатия човек в света през 2019 година, преди Илон Мъскда го надминепрез 2021 година Дотогава Безос беше основал и управляваше Amazon като основен изпълнителен шеф -позиция, която заемаше до 2021 година, когато се отдръпна.

Санчес си сътвори име като медийна персона, започвайки кариерата си като ефирен публицист, преди да стане водеща наSo You Think You Can DanceиExtra.Преди това беше омъжена за Патрик Уайтсел, изпълнителен шеф наEndeavour, холдингова компания за гении и медийни организации.През 2016 година Санчес основава Black Ops Aviation, компания за въздушно снимане.



Безос и Санчес, които се виждат от 2018 година, бяха обществено разкрити като двойка отNational Enquirerпрез януари 2019 година, един ден откакто Безос и тогавашната му брачна половинка Скот подадоха молба за бракоразвод.NationalEnquirerсъобщиха, че сапроследили Безос и Санчес,докато към момента са имали други връзки, „ през пет щата и 40 000 благи “ в опит да документират извънбрачната връзка.Въпреки че Безос призна за аферата, той твърди, чеисторията на таблоида е „ неправилна и неправилна “.



Безос обвиниNational Enquirerза визнудванеи стартира лично следствие за това по какъв начин таблоидът се е сдобил със фотоси и известия сред него и Санчес, разкриващи, че той е имал спекулация.Безос допусна, че офанзивите против него може да са политически стимулирани, намеквайки завръзките наNational Enquirer с тогавашния президент Доналд Тръмп и държавното управление на Саудитска Арабия, като и двете бяха подложени на строги репортажи от Washington Post, който Безос има.

Впубликацияв Medium Безос твърди, чеNational Enquirerсе е опитал да гоизнудис голи фотоси, в случай че не признае, че отразяването на аферата му в таблоида е аполитично.

Снимки: Getty Images
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР