Основателката на компанията Menage Life Пърл Дериер (Pearl Derriere) ще

...
Основателката на компанията Menage Life Пърл Дериер (Pearl Derriere) ще
Коментари Харесай

Еротична бизнесдама търси 1000 участници за рекордна секс оргия

Основателката на компанията Menage Life Пърл Дериер (Pearl Derriere) ще направи нов опит да провежда най-масовата оргия в историята, оповестява " Дейли Мейл ".

Тя се надява да събере поне 1000 души на събитието. Това е необходимо, за да се счупи световният рекорд, поставен от оргия от 500 човека, която се е провела в Япония през 2006 г. Датата и мястото все още се пазят в тайна.


Пърл Дериер

" Не съм сигурна какво ще се случи, но със сигурност знам, че искам да бъда част от събитие, което по мое мнение ще бъде исторически монументално за сексуалнопозитивната общност ", заяви Дериер.

До 2012 г. Дериер работи в застрахователна компания, а след това става танцьорка от бурлеска шоу, а преди две години, заедно със познат DJ, основава компанията Menage Life, която организира еротични събития. Дериер е на 29 години и твърди, че посещава оргии всеки месец.


Пърл Дериер

През юни Menage Life вече се опита да организира масова оргия на конференцията Sin City 8 в Лас Вегас. Заради постоянните промени на мястото се появиха само 375 души, въпреки че се бяха регистрирали 1200 души. Липсваха 126 души за нов световен рекорд 126 души не бяха достатъчни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР