Основателката на групата Да спасим Борисова градина Гергана Пирозова обяви

...
Основателката на групата Да спасим Борисова градина Гергана Пирозова обяви
Коментари Харесай

Жена алармира: Заплашват, че ще ме убият - твърдят, че преча на ЦСКА

Основателката на групата " Да спасим Борисова градина " Гергана Пирозова разгласи във " Facebook ", че е получила смъртни закани от хора, които настояват, че пречи на българския спорт и ЦСКА. Публикуваме без редакторска интервенция какво написа Гергана в своята обществена група:

" Получих десетки закани на персонални известия от млади мъже, че ще ме убият, удрят, кълчат и сходни. Повечето се отбелязват на фотосите с децата си и с обичания си тим.

Не за първи път ме заплашват с принуждение. Аз съм мъжко момиче и съм сигурна, че ще се оправя. По-интересното е, че множеството настояват, че аз преча на българския спорт, че преча да се построи стадион, че преча на ЦСКА. Наистина ли? И от по кое време по този начин? От през вчерашния ден? До през вчерашния ден българският спорт беше в чудно положение, ЦСКА - също.

До този миг няма данни тази " вест " да е вярна. Нов стадион няма да има, евентуално този ще бъде реконструиран, както и би трябвало да бъде. Бих Ви предложила да се интересувате и от комплекса до 4-ти км., там е в руини, само че не чух някой да го занимава това. Защо? А, сетих се - няма стадион, а плувен басейн и зали за акробатика, гимнастика - в миналото детето ми тренираше там, само че покриват протече, отрязоха халките на Йовков, с цел да унищожават залата и я затвориха. Нещо някой тогава да сподели? Не!

" Платени еколози ", както и групата, която съм основала, не са спирали никакъв стадион на Армията да бъде издигнат, а хора с ползи, които не са в интерес на ЦСКА, измислят зложелател, който да бъде различим за почитателите - да вземем за пример група за Борисова градина. Много мъжествено е, дори героично, че мъже ме заплашват с пердах и се усещат смели, и като глутница им показват зложелател и те се хвърлят шумно, освен това против жена. Страхотни сте, момчета! Някога Ви мислех за същински сърцати почитатели.

Само пантофаджии заплашват дами. Забелязвам, че позволените в групата, са извънредно нападателни. Опитът да саботирате групата е печален и демонстрира обезсърчение. Съжалявам, че сте по този начин обезверени и изтощени от разигравания, само че не аз съм Ви врагът. Толкова ли елементарно можете да бъдете манипулирани? А можеше да бъде и по различен метод. Можеше да се окаже, че имаме общи ползи. Има хора, които управляват тълпите и хора, които се усещат могъщи единствено в проведена навалица, която не спря да заплашва, че ще ни ликвидира. Кого ще унищожавате, бре? Едни българи щели да убиват други българи? Наистина ли? Браво! Сега към този момент някои исторически братоубийствени обстоятелства мога да си ги обясня по-добре.

Искам да ми покажете един факт, че еколог Ви е спрял градежа на стадиона. Проблемите Ви са вътрешни и държавни, и не ги пренасяйте върху други. Демократичността ми завършва тук и в този момент. Ще отстранявам всеки, нарушаващ етичните и морални правила. Среща ще има, както подчертах нагоре, аз съм твърд човек ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР