Основателка на студио“ Лотос“в София е Снежа Димитрова, която е

...
Основателка на студио“ Лотос“в София е Снежа Димитрова, която е
Коментари Харесай

Четири най-популярни вида йога и къде можете да практикувате – Кундалини Йога, Йога на смеха, Хата Йога и Йога за деца!

Основателка на студио “ Лотос “в София е Снежа Димитрова, която е и един от преподавателите в него.

Занимава с Кундалини Йога от 2004 година Тогава Ecole du Tantra, към Френска Тантра Кундалини Йога Федерация организира първия си семинар в София. Тя взе участие в главните мероприятия на тази школа в България и Франция: Бяла Тантра, курсове, на практика семинари. От 2014 г преподава Кундалини Йога към школата и по този начин споделя прекарването на подсилване, събуждане и разрастване на капацитета за пълностоен живот. У нас е учредена Българска Кундалини йога Асоциация като част от Френската Федерация. (За повече инфо: ФБ: Кундалини Йога България.)

„ Първата ми среща с Кундалини Йога се случи през лятото на 2004 година Тогава се интересувахме от Тантра и попаднахме на първия семинар на Френска Федерация Тантра Кундалини Йога в България. Оказа се, че разширението на съзнанието, което цели Тантра, може да се реализира с канализиране на силата – това ни носи практикуването на Кундалини Йога. Така последователно излязох от теоритизирането и се потопих в практиката…. и усетих разликата “ споделя Снежа.

От тъмнината към светлината по Пътеката на Любовта е мотото на Френска Федерация Тантра и Кундалини Йога (Ecole du Tantra) Основател е Жан Жак Ригу (Ананд Шараби), възпитаник на Йоги Бхаджан и Бхагван Шри Раджинииш (Ошо).

Какво е Кундалини Йога?

Кундалини Йога с тантрическо ентусиазъм е йога на пълнотата, приемането с обич на насладите и провокациите на живота, на всичко което е. Развиваме и издигаме своята човешка характерност до най-високи равнища, оставайки надълбоко свързани с Майката Земя, личната ни „ не ”- съвършенна природа и света, разяснява още Снежа.

Кундалини Йога влияе благотворно върху цялостното излекуване на личността, като ни хармонизира и балансира на физическо, ментално и прочувствено равнище. За реализиране на тази цел всяка процедура съдържа физически извършения (статични и динамични пози), пранаям (фини дихателни техники), мудри, мантри, релаксация и медитация.

В днешното време на световен преход, изпълнен с доста провокации е добре да се насочим към ежедневна процедура за съхраняването ни като пълноценни персони.

Кои сме ние?

Студио „ Лотос “ е красиво, уютно и вдъхновяващо място за йога, медитации, танци, лекции, семинари. „ Отворихме порти на 1-и ноември 2017 г – Деня на националните будители. Целта е да пробудим заложения във всеки от нас капацитет за здравословен, щастлив и пълностоен живот на всички равнища тук и в този момент. Затова каним преподаватели от разнообразни школи и общности да предават своя опит и познания по понятен, забавен, занимателен и въодушевяващ метод. Така се поддържаме взаимно в реализиране на общото благоденствие.

Добре пристигнали в студиото на всички които желаят да учат и всички, които желаят да преподават! “ прибавя в умозаключение създателката на студиото Снежа Димитрова.

Студиото се намира в София, Мини Мол Люлин, бул. Джавахарлал Неру 29, ет. 2, Студио 39.

потенциал до 9 индивида за йога и танци и с към 25 седящи места за лекции и семинари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР