Основателите на Instagram, която компания през последните шест години е

...
Основателите на Instagram, която компания през последните шест години е
Коментари Харесай

Основателите на Instagram напускат компанията

Основателите на Instagram, която компания през последните шест години е командвана от Фейсбук, оповестиха отдръпването си от компанията.
Оставките на Кевин Систром и Майк Крийгерможе съществено да се отразят и на Фейсбук, който в последно време се оказа в центъра на скандал за приключване на персоналните данни на ползвателите си.
Систром и Крийгър сътвориха Instagram през 2010 година, а през 2012 година известната обществена мрежа беше купена от Фейсбук за 1 милиард $, напомня БГНЕС.
Анализатори дефинират Instagram като една от най-хубавите, в случай че не и най-хубавата придобивща на Марк Зукърбърг.
Основателите на Instagram не загатнаха какви са аргументите за отдръпването им, само че американски медии допускат, че не е изключено да става дума за разправии с шефовете на компанията-майка.
По думите на Систром, на двамата им било належащо спиране, с цел да се съсредоточат още веднъж върху „ любознанието и съзидателността “.
В. New York Times написа, че след отдръпването на неговите създатели, бъдещето на фотоприложението е мъгливо. Не е ясно кой в този момент ще оглави Instagram и дали на новите шефове ще се удаде да продължат историята на триумфа на марката.
През есента на тази година за отдръпването си разгласи и Ян Кум, основател и началник на WhatsApp, едно от най-популярните в света приложения за изпращане на известия при смарт телефоните. Това приложение е благосъстоятелност на Фейсбук от 2014 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР