Основата версия, върху която работят колегите за проникване в имот

...
Основата версия, върху която работят колегите за проникване в имот
Коментари Харесай

Младен Маринов: Кражба е основната версия за проникването в дома на Бранимир Ботев

Основата версия, върху която работят сътрудниците за навлизане в парцел на някогашния зам.-министър Бранимир Ботев нощес, е опит за кражба.

Това заяви през днешния ден във Варна след оперативно заседания основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, представен от Българска телеграфна агенция. Той посочи, че всички други насоки, в случай че се появят такива, също ще бъдат тествани. Към момента няма арестувани лица по случая, заяви още основният секретар и добави, че се работи по оперативната информация, която сътрудниците му имат и сега се ревизира. Той сподели още, че по време на случая Ботев не е бил в къщата, а сигналът е подаден от сина му. Информацията е за едно лице, което е прескочило оградата и е проникнало в парцела. Няма данни да е откраднато нещо, както и за закани към Ботев, изясни още Маринов.

Той разяснява още, че занапред се ревизира дали има видео записи в региона. Продължаваме работата, сезонът е подобен, че огромна част от престъпният контингент се насочва към морските курорти и градове и имаме няколко случая на сходни обири в такива региони, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. По случая сътрудниците са създали всичко належащо, реакцията е била извънредно бърза и в границите на 5 минути от подаване на сигнала те са посетили мястото, заключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР