Основата цел на лакочистителя е да почиства лакът от ноктите

...
Основата цел на лакочистителя е да почиства лакът от ноктите
Коментари Харесай

Необичайните употреби на лакочистителя в домакинството

Основата цел на лакочистителя е да почиства лакът от ноктите ви. Само, че той може да се употребява за разнообразни неща, за които даже не сте подозирали. В идващите редове ще ги изброим и сме сигурни, че ще имате към този момент постоянно на разположение един лакочистител.

Следи от чай

Те могат да останат най-често върху порцелана. Това е сензитивен материал и не разрешава да употребявате нападателни препарати. На помощ идва и лакочистителя. Сложете малко на памучен тампон и нанесете върху засегнатите сектори. След това измийте със сапунена вода, а най-после с чиста. Порцеланът ще остане измит и непокътнат.
11 необикновени приложения на лакочистителя за нокти
Знаете ли, че лакочистителят може да се употребява освен за унищожаване на лака от ноктите? Той има и куп други приложения, за които вер...
Прочети повече
Следи от разнообразни препарати за коса

Неусетно от използването на шампоани, маски и балсами за коса, могат да останат следи. Вместо да употребявате нападателни препарати, които ще повредят плочките и гарнитурата на банята, можете да прибегнете още веднъж до лакочистител. Той е задоволително мощен, с цел да в профил всяко леке. Нужно е единствено да го разредите с вода, с цел да ви стигне за цялото помещение.

Дезинфекция

Всяка жена употребява пинсети, самобръсначки, разнообразни принадлежности за педикюр или маникюр. Те са задоволително доста и дребни, тъй че да ви откажат от почистването, а и то би ви лишило в действителност през целия ден. Вместо да губите време, сложете ги в лакочистител за към 10-15 минути. Мръсотията и другите бактерии ще паднат от тях, а изплакването с вода ще ги направи още веднъж подготвени за приложимост.

Почистване на бели маратонки

Вече сте пробвали да ги пуснете в пералнята, само че мръсотията си стои. Опитали сте и разнообразни препарати срещу петна, само че и това не оказва помощ. Вземете тампон и сложете малко лакочистител. След това третирайте петната и изплакнете с вода. Ако към момента има следи, повторете още веднъж.

Като средство за разтваряне на разграничи вещества
Лакочистителят може да бъде правилен асистент в семейството
Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да...
Прочети повече
Основното деяние на лакочистителя е да разтваря. С него можете да премахнете маслото от разнообразни принадлежности или следите от лепенки. Ако сте правили неотдавна ремонт, то премахнете лепилата и боята от стъклата с лакочистител. Обикновените препарати за прозорци постоянно не се оправят с тази част или в случай че подействат, то би трябвало да престоят известно време. С лакочистителя няма да имате такива проблеми.

Когато го разтворите във вода, с него ще можете да почистите и разнообразни сложни места за постигане. Такива са клавишите на клавиатурата или пък отдалеченото. Разтворете малко лакочистител във вода и вземете съчка за уши. Само за няколко минути ще сте почистили и двете неща, без да остава течност сред копчетата или клавишите, която да попречи на естествената им работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР